Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Dagen i stora drag

Hjälp vilken dag det varit idag, inte lugnt en enda sekund, och detta är orsaken till min blogg brist. Alltid en ny ursäkt, jag vet, men är jag inte duktig som oftast har en ny! :D
Tänkte försöka sammanfatta dagen för er i stora drag, den började med att vi gick och kollade på (det sämsta luciatåget jag någonsin sett) inte för att vara taskig mot dem som deltog, men hjälp säger jag bara! Lite mer övning och sånglektioner hade kanske inte skadat, men ett gott skratt fick man, och jag var inte den enda.
Efter det blev det skolan till lunch, sedan med Jossan och bästa Frida till tandläkaren för att sedan bege oss ner till city, där jag skulle klippa mig, gå på stan, och även träffa Emelie som kommit efter jag var klar hos frisören, måste bara tipsa er om Mixstudio, lite dyrt, men absolut prisvärt!
Träffade på några till kompisar, och dagen innehöll allt för mycket skratt (om det går) och jag kan säga att det var en av de roligare dagarna på länge, och hjälp, som jag gjort bort mig. Men det får man bjuda på ibland.

Därefter blev det hem, byta om, fixa sminket och dra iväg till bror där jag spenderat mesta dels av kvällen.
Sjukt mysigt, och fan vad jag älskar barn!LÄMNA EN KOMMENTAR

Namn
Epost (publiceras inte)

Websida/blogg

Kom ihåg mig
Kommentar

Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor