Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Dagens tips!


Detta får bli dagens tips! Jag är inte direkt personen som gillar att läsa, eller jag har ingenting emot det, bara att jag tycker det är tråkigt. det är segt, föredrar hellre en film där man förflyttas in i rollerna på ett annat sätt.
Men det finns undantag, Liza Marklunds böcker, bla gömda och asyl måste jag säga att jag faktiskt läst, och är helt fängslad! Så jag har inte gett upp hoppet helt, och tänkte därför ge mig an två nya böcker.

Elsas Mode - Sofi Fahrman
, vem har inte hört talas om denna boken? Jag tror detta var en av de mest sålda julklapparna i år, nästan i alla fall! Det handlar om en tjej, elsa, som bor i new york som sedan flyttar hem till sverige igen.. Sofi har själv berättat att hon har utgått från sitt eget liv, fast i rollen "Elsa" mer tänker jag inte berätta.
Snabba Cash -Jens Lapidus, en spänningsroman där man får följa tre män. Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt som bara kan sluta i en kamp om liv och död. Vägen dit går genom de finaste salongerna på Östermalm, genom fängelser och de tyngsta kriminella gängen, genom skitiga förortsbordeller där flickor hålls fångna, ja, kort sagt, genom ett helvete. Och varför? För snabba cash!
Kommer ut på bio 15 Januari, 2010


sandra

okej (:PUBLICERAT: 2009-12-30, 12:51:54 | Blogg: http://svictoriaerner.blogg.se/
J O S E F I N E

Åh, jag har läst Snabba cash och vill också läsa Elsas mode, men har inte gjort det :O

Men shit, du rekommenderar den alltså? :)Sv; Haha visst är den! Inte lite höga krav :DPUBLICERAT: 2009-12-30, 13:16:54 | Blogg: http://jjossues.blogg.se/
E M M A

får ta och kolla in dom böckerna! :)Svar: tack elin! :DPUBLICERAT: 2009-12-30, 13:28:58 | Blogg: http://eexx.blogg.se/
johannaa

jag har itne gjort ngn jävla läppförstoring :PPUBLICERAT: 2009-12-30, 13:31:38 | Blogg: http://modins.blogg.se/
Norah

--Sv; Tack! Ska du inte göra nåt kul i morgon?www.nourahs.blogg.sePUBLICERAT: 2009-12-30, 15:30:13 | Blogg: http://nourahs.blogg.se/
Cassandra

Älskar Snabba Cash boken, skitbra ;)!PUBLICERAT: 2009-12-30, 17:04:09 | Blogg: http://cassiehs.blogg.se/
Frida

Elsas mode är superbra! :)LÄMNA EN KOMMENTAR

Namn
Epost (publiceras inte)

Websida/blogg

Kom ihåg mig
Kommentar

Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor