Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Sätt krav på dig själv!

Puuuh, sitter på serveringslektion nu, väldigt härligt. Har precis haft läxförhör i glas, porslin och bestick och jag blev sjukt nöjd! Hade inte ens pluggat på det.
Jag är så nöjd med att jag valde Hotell Restaurang, visserligen är det en av de saker jag brinner alldeles mest för också, men det känns så otroligt rätt! Dagarna går faktiskt ganska fort, och det mesta är roligt. Eller ja, hyffsat roligt, det är ju trotts allt skola och allt är inte så himla roligt alltid, men den praktiska delen är verkligen jätte rolig! Man lär sig så otroligt mycket, och lärarna är kanon!
Vad går ni för linje?

Det är faktiskt nu man har den största chansen i livet att börja resan mot sina mål, i vissa fall har man en längre väg att gå, om man väljer att vidare studera annars går man en praktiskt linje och börja jobba i oftast direkt efter. Jag tycker, att oavsett vad ni väljer, satsa! Det är nu eller aldrig, det finns alltid en väg att gå tillbaka men den blir så mycket längre, varför inte ta chansen när man får den? Göra sitt bästa, man ska aldrig nöja sig, eller det ska man, men man ska alltid sträva efter mer, jag har visserligen väldigt höga ambitioner på mig själv och ska verkligen kämpa för att uppnå dom, och jag tror faktiskt att det enda som kan hindra en, det är en själv!
Ingen annan ska någonsin kunna få stoppa mig för att nå mina mål, man kanske aldrig når dit, men satsar man på månen kanske man når trädtopparna och nöjer sig med det, men gör man inte det utan fortfarande vill fortsätta och kämpa så ge inte upp! Ge aldrig upp.
Och glöm aldrig, resan dit kanske är lång och är inte alltid så lätt, men det är när det är som jobbigast man måste bita ihop och göra sitt allra bästa, och inte ge upp, ge aldrig upp!
När du vaknar varje dag, le för dig själv, tänk för dig själv "Vilken härlig dag detta kommer bli" eller, "vilken härlig vecka detta kommer bli" Det gör så himla mycket, och det ger en faktiskt väldigt mycket energi, extra energi!

Bär alltid ett leende, det gör allting så mycket enklare! :D


Melina

ha en bra måndag:)PUBLICERAT: 2009-12-14, 12:44:32 | Blogg: http://mmelina.se
E - Bloggen om mode & skönhet

Ja jag älskar det :)

Vad tycker du om nyårsklänningen ? :)PUBLICERAT: 2009-12-14, 17:42:57 | Blogg: http://hondaremelie.blogg.se/
Cassandra

Det är inte alltid målet som är viktigaste, utan det du faktiskt genomför för att komma dit :D hihi! Bra text Elin!PUBLICERAT: 2009-12-14, 18:04:42 | Blogg: http://cassiehs.blogg.se/

LÄMNA EN KOMMENTAR

Namn
Epost (publiceras inte)

Websida/blogg

Kom ihåg mig
Kommentar

Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor