Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Unna dig det lilla extra!

Usch vilken jobbig måndag! Eller egentligen har den inte varit så jobbig, men seg och jag har kännt mig alldeles slut pumpad på energi. Detta hemska väder får en verkligen seg, slö och deppig. Men försök att hitta myset i det, känner att jag behöver göra det också! Bullsa upp med masa ljus, mysiga filtar, massa filmer, varför inte slösa lite av sin tid för att kolla på en av Sveriges mest värdelösa serier, men ändå bästa dokusåpa, paradise hotell? Känns lite som man faktiskt kan göra det nu, egentligen är det ett värdelöst program. Men nu på hösten kan man få unna sig lite extra för att orka, och det är ju ganska underhållande. Eller är det bara jag som tycker det?
Eller varför inte ta sig en extra fika då och då, har man tid på dagen, ta sig en promenad, ut i friska luften. Fast bor man här runt omkring Jönköping som jag så är det inte så mysigt eftersom det bara regnar, regnar och regnar..

Hur som helst, idag började jag en ny kurs i skolan, Servering A. Ska bli ganska roligt faktiskt. Idag har vi haft genomgång och övat lite och redan imorgon ska vi ut i restaurangen och börja servera till riktiga gäster! Men är inte ett dugg nervös faktiskt, är ju van vid "främmande folk" när jag jobbar så.
För övrigt fick jag reda på mitt resultat från Varmkök A kursen, som jag precis avslutat. Måste säga att jag är grymt stolt över mig själv!


En bild som verkligen passar!LÄMNA EN KOMMENTAR

Namn
Epost (publiceras inte)

Websida/blogg

Kom ihåg mig
Kommentar

Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor