Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Hat!

Jag HATAR pressbyrån! Jag hatar dom, usch. Jag vill ha mitt paket nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
 Kan faktiskt inte förstå varför inte min mamma kan hämta ut ett paket åt mig, när hon står på samma adress - samma efternamn. Jag får ju inte hämta paket utan henne, utan måste dit med henne! Så jävla dålig stil!

Carlson till riksdagen!

Jag kan inte beskriva varken mina känslor, tankar eller stoltheten som bara sprudlar i hela min kropp för tillfället!
Jag är så oerhört stolt så finner inga ord! En av mina, ja faktiskt största förebilder är min egna kusin, Andreas. Han har verkligen bevisat att man kan, man kan precis vad man vill, bara man vill det tillräckligt mycket och inte ger upp! Det är precis det jag står för, och tror på, och han har äntligen bevisat det. Äntligen har någon som står mig nära verkligen, verkligen bevisat det för mig. Kan han, ja då kan jag!
Och tro det eller ej, men idag kom han in i riksdagen! Han fick Stefan Attefalls ministerpost och är påväg upp till stockholm redan nu. Han var här och sa hejdå för en liten stund sen, vet inte vem som var mest glad av oss, han, jag, mamma eller syster. Hur som helst, det var en liten update! Ska nypa mig i armen nu för att se om det verkligen är sant eller inte. Hoppas självklart på att åka dit redan i höst och hälsa på och se hur han faktiskt har det.
Ja, ett jippie! Nu jäklar håller vi tummarna. Jag är stolt!Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor