Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Uppdatering

Uppdateringarna går sakta framåt här! Dock har jag planerat att fixa bilder till headern i veckan, och förhoppningsvis kan jag hålla det och då ska det bli ordning här på bloggen igen!
Sitter för tillfället på lektion, Näringslära faktiskt och har precis redovisat ett grupparbete om Fetma.

En bild som fanns i vårat arbete! Tagen från supersize vs. superskinny, som syns ovan

Slut!

Jag tror jag ska hålla uppdateringen lite låg här tills jag fixat sista detaljerna här! En ny header är på väg, så ni slipper sitta och kolla på denna gråa rektangeln..
Idag har jag haft världens sämsta dag, dessutom är jag helt slut! Skola och jobb.. phu. Ikväll hör ni nog ingenting mer från mig, men förvänta er nya stora saker som kommer ploppa upp här under nästa vecka.


Skulle gärna säga godnatt till er nu..

Update

Hejsan!

Vad längesen det var sist, jag vet att jag sagt ett flertal gånger att jag ska ta tag i bloggandet igen, men har inte blivit av.. Många tankar angående bloggen har kommit fram och tillbaka men har nog beslutat mig för att verkligen ta tag i det sista på bloggen och börja igen!
Sitter iallafall i skolan fortfarande, har näringslära. Har ett grupparbete med världens goaste tjejer, Sara och Frida J. om fetma, ganska instressant faktiskt! Efter skolan blir det direkt på ett möte angående utlandspraktik och jobb osv. Hör senare ikväll!Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor