Startsidan   Om mig   Kontakta mig


Tillbaka!

Hejsan!
Åh vad längesen det var jag skrev här, känns nästan lite konstigt.
Har velat väldigt mycket fram och tillbaka men har nu bestämt mig för att börja blogga igen, i alla fall lite granna så får vi se hur det går med utvecklingen! Tiden räckte inte till sist och intresset slocknade tyvärr. Men nu, åter med uppfräschningar här och där känns det hur bra som helst.
Ni som tidigare följt min blogg kan se  viss förändring i utseendet, grunden har jag fått hjälp med men har sedan byggt på för egen hand för att få den som jag vill! Dock finns det en hel del fel, problem och vissa små detaljer kvar att rätta till, men jag tänkte små börja lite innan jag blir klar.

Har ganska nyss fått sommarlov, känns så konstigt, men så otroligt skönt. Men kan inte riktigt förstå det. Dagarna sedan torsdags har gått så fort, har haft så mycket att göra så jag inte riktigt förstått det än. Tror det är först nu, när vardagen börjar komma som man inser att man faktiskt är ledig!

Började i alla fall mitt sommarlov med att gå till min otroligt duktiga frisör Hanna på Mixstudio. Håret behövde fräschas upp lite, torra toppar klippas bort och göras redo för sommaren.
Vill ni gå till en riktigt fräsch och proffesionell frisörsalong rekommenderar jag verkligen Mix! Det ligger i dom nya hamnmagasinen i Jönköping, vid östra centrum.
Lovar er att varenda krona är värd besöket.


Så otroligt mysigt !
Modekungen.se
Modekungen.se – Mode, Kläder, Skor